Stout

1 april 2019

Omdat het schrijven voor het Eindhovens Dagblad veel tijd opslokt, is het hier op mijn eigen site wat rustiger. Ik vind dat jammer maar het is nu niet anders.

Ik schrijf nog wel eens voor mezelf maar dat zijn dan kleine gedichtjes of mini-anekdotes die ik meemaak.

Wil je me een keer live horen spreken én toneelspelen, dan kan je zaterdag 6 april komen kijken naar het jaarlijks Avondje Katrien. Samen met andere rederijkers hebben we een ‘Stout’ avondje in elkaar gezet. Voor de liefhebbers van taal, toneel en muziek. En voor mensen die houden van gezelligheid. Er zijn verhaaltjes, gedichtjes, liedjes, toneelstukjes en dat alles in de mooie zaal van restaurant De Burgemeester.

Er is koffie met koek. En rond elven een bitterbal.

Kom je kijken? Kaartjes zijn verkrijgbaar via mari-anna@hetnet.nl of via t 0499-576072

Dan duik ik nog een keer de toneelkelder in om te repeteren met maatjes Sandra en Mieke. #kantoorjungle

Geen reacties

Laat een reactie achter