Fantasia

16 december 2018

De hockeystick hangt al een tijdje aan de wilgen. Een eenwieler is er voor in de plaats gekomen. Sinds een half jaar worden er kunsten geoefend op een bal, in een doek of op een wiebelige plank. En op die eenwieler. Onze jongste van elf zit bij het jeugdcircus. Elke week oefent ze anderhalf uur bij jeugdcircus Jongleers in Best. Ze vindt het heel leuk daar. Echt héél leuk. En nu ze een paar maanden geoefend heeft, mag ze meedoen met de circusshow. Die is dit weekend. In een gymzaal in Best, waar normaal ook geoefend wordt. Gisterenavond was de eerste uitvoering. Wie me een beetje kent, weet vast wel hoe laat het was qua emotie bij mij. Vandaag is de tweede uitvoering. Ik ga nog een keer kijken. Vol bewondering voor de jongens en meiden die alles zelf regelen en in elkaar draaien. Met behulp natuurlijk van Ferko, de eigenaar van het circus.

Ik weet niet of je me snapt als ik zeg; het heeft een hoog VPRO tvjeugdserie gehalte. De show is ketsuitverkocht trouwens.

Geen reacties

Laat een reactie achter