Picture Poetry

Panorama Mama

11 mei 2017
museum voorlinden

Ik sjouw onze kinderen af en toe mee naar een museum. En ze hebben zich echt nog nooit verveeld. Want in een museum zie je gekke dingen. Rare dingen. Mooie dingen. Stomme dingen. Hele lelijke dingen In ieder geval vaak spraakmakend. En je mag er heel vaak iets dóen. Laatst waren we in museum (en tuinen) Voorlinden, in Wassenaar. Op een regenachtige vakantiedag een prima tijdsbesteding. Kijk maar, een kleine collage.

P.s. Het betreft een privé museum, de museumjaarkaart is niet geldig hier. Entree is voor kinderen t/m 12 jaar gratis. En t/m 11 juni a.s. is er een kleurrijke tentoonstelling van Martin Creed. Maar ook de vaste collectie is de moeite meer dan waard. Wij waren er van 11.00-15.00 uur. Daarna kan je uitwaaien aan zee. Of naar het Binnenhof in Den Haag. Ik zeg maar wat.

Panorama Pijbes gezien? Mooi kunstprogramma van Wim Pijbes op NPO2. Voormalig directeur van het Rijksmuseum en Voorlinden.

 

 

 

Kijk ook eens naar

1 Reactie

  • Reply Adje en Kees Van Eekelen 11 mei 2017 at 18:04

    Wat geweldig zo’n museumdagje met de dochters! En inderdaad en mooi museum. Het staat bovenaan ons verlanglijstje!
    Liefs Omaadje

  • Laat een reactie achter