Picture Poetry, Verhaaltjes

Zeeland mei 2016

8 mei 2016
zeeland, zeeuws-vlaanderen

Een miljoen foto’s maakte ik. Een miljoen foto’s van zand, zee, duinen, luchten. Grassen, bloemetjes, bomen, gevels. Dorpjes, torens. Stormbrekers, bootjes, vliegers. Mijn telefoon ontplofte zowat van al die beelden. Ik vond álles mooi de afgelopen dagen. We hadden mazzel tot en met. De mooiste dagen van het jaar, en wij zaten aan zee. In Boerenhol. In zonovergoten Zeeuws-Vlaanderen. Dit is mijn eerste en enige tip om naar Zeeuws-Vlaanderen te gaan. Vaker ga ik het niet zeggen. Oké, vooruit, Top Tips: Fietsen mee of huren. Groede Podium voor de kindjes. Groede centrum voor super terras naast de kerk (De Drie Koningen), strandpaviljoen Puur, Moie en Ruig. En de vuurtoren van Breskens. Zoek het verder lekker zelf uit.

Ik fotografeerde me suf. En vroeg me af waarom ik dat toch allemaal zo mooi vond. Bloemetjes. Van dichtbij, van veraf. Grasjes. Van dichtbij, van veraf. Horizons. Bootjes, Duinen. Het antwoord wist ik eigenlijk wel. Maar het werd allemaal wel erg zoetsappig. Als tegenhanger maakte ik nog wat, ehm, mannelijke foto’s. Tenminste, ik denk dat mannen dat soort dingen mooi vinden. Toch?

zeeland, zeeuws-vlaanderen

Boerenhol

Boerenhol mei 2016

IMG_2286

IMG_2202

IMG_2276

IMG_2319

IMG_2272

IMG_2127

IMG_2094

IMG_2065

IMG_2166

IMG_2119

IMG_2116

Kijk ook eens naar

5 Reacties

 • Reply elle 8 mei 2016 at 19:14

  Margot, ik dacht dat je voor de rust ging maar…….druk, druk, druk heb jij het gehad !!

 • Reply Lieske 8 mei 2016 at 21:09

  Je kunt inplaats van schrijver ook nog fotograaf worden!!

 • Reply Francien Clijsters 8 mei 2016 at 21:31

  Leuke sfeer neergezet!

 • Reply Francien Clijsters 3 september 2016 at 20:01

  Heb dit nog eens herlezen. En weet nu waar je het over hebt! Was vorige week in Groede, op het terras naast de kerk. Bij Groede-podium. In een van de 4 strandtenten en bij de vuurtoren in Breskens. In zon-overgoten Zeeuws Vlaanderen. Grappig!

  • Reply Ziezo Margot 5 september 2016 at 18:56

   Mooi daar, hè. En nu dus herkenbare plekjes voor ons allebei.

  Laat een reactie achter